Skip to content

Privacy Policy And Terms of Use

[Organiserat arbetsliv] (“vi” eller “oss” eller “vårt”, kortfattat: WLO) respekterar våra användares (“användare” eller “du”) integritet. Denna sekretesspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, avslöjar och skyddar din information när du besöker vår mobilapplikation (”Work Life Organised”). Läs denna integritetspolicy noggrant. OM DU INTE GODKÄNNER VILLKOREN FÖR DENNA PERSONLIGA POLITIK OCH ANVÄNDARVILLKOR, TILLGÅ INTE ANSÖKAN. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna sekretesspolicy och användarvillkor när som helst och av vilken anledning som helst. Vi kommer att varna dig om eventuella ändringar genom att uppdatera “Senast uppdaterad” datum för denna integritetspolicy och användarvillkor. Du uppmanas att regelbundet granska denna integritetspolicy och användarvillkoren för att hålla dig informerad om uppdateringar. Du kommer att anses ha blivit medveten om, kommer att vara föremål för och kommer att anses ha accepterat ändringarna i alla reviderade sekretesspolicyer och användningsvillkor genom att du fortsätter att använda applikationen efter det datum som sådan reviderad integritetspolicy och villkor av användning publiceras. Denna sekretesspolicy /användarvillkor gäller inte den tredje parts online- / mobilbutik från vilken du installerar applikationen eller gör betalningar, inklusive virtuella föremål i spelet, som också kan samla in och använda data om dig. Vi ansvarar inte för någon av de uppgifter som samlas in av någon sådan tredje part.

Dessa villkor utgör ett juridiskt bindande avtal mellan dig, oavsett om det är personligen eller för en enhet och Work Life Organised, om din tillgång till och användning av vår mobilapplikation (Work Life Organised). Du samtycker till att genom att komma åt applikationen har du läst, förstått och accepterat att vara bunden av alla dessa användarvillkor. OM DU INTE GODKÄNNER MED ALLA DESSA VILLKOR OCH VILLKOR, ÄR DU UTTRYCKLIGT FÖRBUD FÖR ATT ANVÄNDA ANSÖKAN OCH DU MÅSTE AVSLUTA ANVÄNDNINGEN OMEDELBART.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna sekretesspolicy och användarvillkor när som helst och av vilken anledning som helst. Vi kommer att varna dig om eventuella ändringar genom att uppdatera “Senast uppdaterad” datum för denna integritetspolicy och användarvillkor. Du uppmanas att regelbundet granska denna integritetspolicy och användarvillkoren för att hålla dig informerad om uppdateringar. Du kommer att anses ha blivit medveten om, kommer att vara föremål för och kommer att anses ha accepterat ändringarna i alla reviderade sekretesspolicyer och användningsvillkor genom att du fortsätter att använda applikationen efter det datum som sådan reviderad integritetspolicy och villkor av användning publiceras.

WLO iOS / Android-appar är gratis att ladda ner och använda, WLO tillhandahåller inget underhåll eller support för dem. I den utsträckning som underhåll eller support krävs enligt tillämplig lag är WLO, inte Apple / inte Android (Google) skyldigt att tillhandahålla sådant underhåll eller support. Appen WLO utvecklas och underhålls vidare för att säkerställa användarnöjdhet och användaren kan förvänta sig vårt (inte Apples) stöd i alla frågor som rör WLO-appen.

WLO-apparna för iOS / Android tillhandahålls gratis på “som det är” -basis. Som sådan avstår WLO från alla garantier om WLO iOS-apparater i den utsträckning som lagen tillåter. I den utsträckning det finns någon garanti enligt lag som inte kan frångås, är WLO (inte Apple / eller Google) ensamt ansvarig för sådan garanti. Reed fruther under våra prenumerationsvillkor.

 

INSAMLING AV DIN INFORMATION

Vi kan samla in information om dig på olika sätt. Informationen vi kan samla in via applikationen beror på innehållet och materialet du använder och inkluderar:

 

Personlig information

Demografisk och annan personlig identifierbar information (som ditt namn och e-postadress) som du frivilligt ger oss när du väljer att delta i olika aktiviteter relaterade till applikationen, såsom chatt, posta meddelanden i kommentarsektionerna eller i våra forum, gilla inlägg, skicka feedback och svara på enkäter. Om du väljer att dela data om dig själv via din profil, onlinechatt eller andra interaktiva områden i applikationen, var god notera att all information du avslöjar i dessa områden är offentlig och att dina uppgifter kommer att vara tillgängliga för alla som har tillgång till applikationen.

 

Derivatdata

Information som våra servrar samlar in automatiskt när du öppnar applikationen, till exempel dina egna handlingar som är integrerade i applikationen, inklusive att gilla, blogga på nytt eller svara på ett inlägg, liksom andra interaktioner med applikationen och andra användare via serverloggen filer.

 

Finansiella data

Vi använder endast återkommande betalningsmetoder i Play Store eller App Store och du uppmanas att granska deras integritetspolicy och kontakta dem direkt för svar på dina frågor. Ingen tredjepartsbetalningsprocessor inblandad och ingen lagring av data för betalningshantering.

 

Facebook-tillstånd

Applikationen kan som standard komma åt din Facebook-grundläggande kontoinformation, inklusive ditt namn, e-post, kön, födelsedag, nuvarande stad och profilbildens URL, samt annan information som du väljer att offentliggöra. Vi söker inte aktivt ytterligare information. Facebook fungerar bara för oss ett sätt att logga in i appen. Mer information om Facebook-behörigheter finns på sidan Facebook Permissions Reference.

 

Åtkomst till mobilenheter

Vi kan begära åtkomst eller tillstånd till din kamera / galleri när du vill bifoga ett foto / en fil till en post. Om du vill ändra vår åtkomst eller behörighet kan du göra det i enhetens inställningar.

 

Pushnotifikationer

Vi kan begära att du skickar pushmeddelanden om ditt konto eller applikationen. Om du vill välja bort att ta emot dessa typer av kommunikation kan du stänga av dem i enhetens inställningar.

 

Tredjepartsdata

Information från tredje part, såsom personlig information eller nätverksvänner, om du ansluter ditt konto till tredje part och ger applikationen tillstånd att få tillgång till denna information.

Data från tävlingar, Giveaways och undersökningar

Personlig och annan information du kan lämna när du deltar i tävlingar eller utdelningar och / eller svarar på enkäter.

 

ANVÄNDNING AV DIN INFORMATION

Att ha korrekt information om dig tillåter oss att ge dig en smidig, effektiv och anpassad upplevelse. Specifikt kan vi använda information som samlats in om dig via applikationen för att:

1- Sammanställa anonyma statistiska data och analyser för internt bruk

2- Skapa och hantera ditt konto.

3- E-posta dig angående ditt konto eller beställning.

4- Aktivera kommunikation mellan användare och användare.

5- Uppfyll och hantera inköp, order, betalningar och andra transaktioner relaterade till applikationen.

6- Öka effektiviteten och driften av applikationen.

7- Övervaka och analysera användning och trender för att förbättra din upplevelse med applikationen.

8- Meddela dig om uppdateringar av applikationen.

9- Erbjud dig nya produkter, tjänster, mobilapplikationer och / eller rekommendationer.

10- Utför andra affärsaktiviteter efter behov.

11- Förhindra bedrägliga transaktioner, övervaka mot stöld och skydda mot kriminell verksamhet.

12- Behandla betalningar och återbetalningar.

13- Begär feedback och kontakta dig om din användning av applikationen.

14- Lös tvister och felsök problem.

15- Svara på produkt- och kundtjänstförfrågningar.

16- Skicka ett nyhetsbrev.

17- Begär stöd för applikationen.

18- Fortsätt att debitera dig med prenumerationen såvida du inte säger upp en gång du köpt det

 

UPPGIFTER OM DIN INFORMATION

Vi kan dela information som vi har samlat in om dig i vissa situationer. Din information kan avslöjas enligt följande:

Enligt lag eller för att skydda rättigheter

Om vi ​​tror att information om dig är nödvändig för att svara på rättsliga förfaranden, för att undersöka eller avhjälpa potentiella brott mot vår policy eller för att skydda andras rättigheter, egendom och säkerhet, kan vi dela din information enligt vad som är tillåtet eller krävs av tillämplig lag, regel eller reglering. Detta inkluderar utbyte av information med andra enheter för bedrägeriskydd och kreditriskreducering.

 

Tjänsteleverantörer från tredje part

Vi kan dela din information med tredje part som utför tjänster för oss eller för våra räkning, inklusive betalningshantering, dataanalys, e-postleverans, värdtjänster, kundtjänst och marknadsföringsassistans.

 

Marknadskommunikation

Med ditt samtycke eller med en möjlighet för dig att återkalla ditt samtycke kan vi dela din information med tredje part för marknadsföringsändamål, enligt lag.

 

Interaktioner med andra användare

Om du interagerar med andra användare av applikationen kan dessa användare se ditt namn, profilfoto och beskrivningar av din aktivitet, inklusive att skicka inbjudningar till andra användare, chatta med andra användare, gilla inlägg, följa bloggar.

 

Inlägg online

När du publicerar kommentarer, bidrag eller annat innehåll till applikationerna kan dina inlägg ses av alla användare och kan distribueras offentligt utanför applikationen för evigt

 

Tredjepartsannonsörer

Vi kan använda tredjepartsannonsföretag för att visa annonser när du besöker applikationen. Dessa företag kan använda information om dina besök på applikationen och andra webbplatser som finns i webbkakor för att kunna tillhandahålla annonser om varor och tjänster av intresse för dig.

 

Dotterbolag

Vi kan dela din information med våra dotterbolag, i vilket fall vi kommer att kräva att dessa dotterbolag respekterar denna integritetspolicy. Dotterföretag inkluderar vårt moderbolag och alla dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som är under gemensam kontroll med oss.

 

Affärspartners

Vi kan dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
Erbjudande vägg

Applikationen kan visa en “erbjudande vägg” som är värd för tredje part. En sådan erbjudandevägg tillåter tredjepartsannonsörer att erbjuda virtuell valuta, gåvor eller andra föremål till användare i utbyte mot att acceptera och slutföra ett annonserbjudande. En sådan erbjudandevägg kan visas i applikationen och visas för dig baserat på vissa uppgifter, såsom ditt geografiska område eller demografiska information. När du klickar på en erbjudandevägg lämnar du applikationen. En unik identifierare, till exempel ditt användar-ID, kommer att delas med leverantören av erbjudande vägg för att förhindra bedrägeri och kreditera ditt konto korrekt.

 

Kontakter för sociala medier

Om du ansluter till applikationen via ett socialt nätverk kommer dina kontakter på det sociala nätverket att se ditt namn, profilfoto och beskrivningar av din aktivitet.

 

Andra tredje parter

Vi kan dela din information med annonsörer och investerare i syfte att genomföra allmän affärsanalys. Vi kan också dela din information med sådana tredje parter för marknadsföringsändamål, enligt lag.

 

Försäljning eller konkurs

Om vi ​​omorganiserar eller säljer hela eller en del av våra tillgångar, genomgår en sammanslagning eller förvärvas av en annan enhet, kan vi överföra din information till den efterföljande enheten. Om vi ​​går ur konkurs eller går i konkurs skulle din information vara en tillgång som överförs eller förvärvas av en tredje part. Du bekräftar att sådana överföringar kan ske och att förvärvaren kan avslå de åtaganden vi gjort i denna sekretesspolicy.

Vi är inte ansvariga för handlingar från tredje part som du delar personliga eller känsliga uppgifter med, och vi har ingen befogenhet att hantera eller kontrollera uppdrag från tredje part. Om du inte längre vill få korrespondens, e-post eller annan kommunikation från tredje part, är du ansvarig för att kontakta tredje part direkt.

 

Internetbaserad reklam

Dessutom kan vi använda tredjepartsprogramvara för att visa annonser i applikationen, implementera e-postmarknadsföringskampanjer och hantera andra interaktiva marknadsföringsinitiativ. Denna programvara från tredje part kan använda cookies eller liknande spårningsteknik för att hantera och optimera din onlineupplevelse hos oss. För mer information om att välja bort intressebaserade annonser, besök Network Advertising Initiative Opt-Out Tool eller Digital Advertising Alliance Opt-Out Tool.

Webbplatsanalys

Vi kan också samarbeta med utvalda tredjepartsleverantörer för att tillåta spårningsteknologi och remarketingtjänster i applikationen genom användning av förstapartscookies och tredjepartscookies, för bland annat att analysera och spåra användarnas användning av appen, bestämma populariteten hos visst innehåll och bättre förstå onlineaktivitet. Genom att komma åt applikationen godkänner du att dessa tredjepartsleverantörer samlar in och använder din information. Du uppmanas att granska deras integritetspolicy och kontakta dem direkt för svar på dina frågor. Vi överför inte personlig information till dessa tredjepartsleverantörer.

Du bör vara medveten om att att hämta en ny dator, installera en ny webbläsare, uppgradera en befintlig webbläsare eller radera eller på annat sätt ändra din webbläsares kakefiler kan också rensa vissa bortkakor, plugin-program eller inställningar.

 

TREDJEPARTSWebbplatser

Applikationen kan innehålla länkar till webbplatser från tredje part och applikationer av intresse, inklusive annonser och externa tjänster, som inte är anslutna till oss. När du har använt dessa länkar för att lämna applikationen täcks inte all information du lämnar till dessa tredje parter av denna sekretesspolicy, och vi kan inte garantera säkerheten och integriteten för din information. Innan du besöker och tillhandahåller information till tredjepartswebbplatser, bör du informera dig om sekretesspolicyn och praxis (om någon) för den tredje part som ansvarar för den webbplatsen och bör vidta de åtgärder som är nödvändiga för att, efter eget gottfinnande, skydda sekretess för din information. Vi ansvarar inte för innehåll eller sekretess- och säkerhetspraxis och policyer för tredje part, inklusive andra webbplatser, tjänster eller applikationer som kan länkas till eller från applikationen.

 

SÄKERHETEN PÅ DIN INFORMATION

Vi använder administrativa, tekniska och fysiska säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information. Medan vi har vidtagit rimliga åtgärder för att säkra den personliga informationen du tillhandahåller oss, var vänlig medveten om att trots våra ansträngningar är inga säkerhetsåtgärder perfekta eller ogenomträngliga, och ingen metod för dataöverföring kan garanteras mot någon avlyssning eller annan typ av missbruk. All information som avslöjas online är utsatt för avlyssning och missbruk av obehöriga parter. Därför kan vi inte garantera fullständig säkerhet om du tillhandahåller personlig information.

 

POLITIK FÖR BARN

Vi begär inte medvetet information från eller marknadsför barn under 13 år. Om du blir medveten om någon information som vi har samlat in från barn under 13 år, kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan.

 

KONTROLLER FÖR FUNKTIONER SOM INTE SPÅR

De flesta webbläsare och vissa mobila operativsystem har en funktion som inte kan spåras (“DNT”) eller inställning som du kan aktivera för att signalera din integritetspreferens att inte ha information om dina surfaktiviteter online övervakas och samlas in. Ingen enhetlig teknikstandard för att känna igen och implementera DNT-signaler har slutförts. Som sådan svarar vi för närvarande inte på DNT-webbläsarsignaler eller någon annan mekanism som automatiskt kommunicerar ditt val att inte spåras online. Om en standard för online-spårning antas som vi måste följa i framtiden kommer vi att informera dig om denna praxis i en reviderad version av denna sekretesspolicy.

 

ALTERNATIV FÖR DIN INFORMATION

Kontoinformation Du kan när som helst granska eller ändra informationen i ditt konto eller avsluta ditt konto genom att:
– Logga in på dina kontoinställningar och uppdatera ditt konto
– Kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan

På din begäran om att avsluta ditt konto kommer vi att inaktivera eller ta bort ditt konto och information från våra aktiva databaser. Viss information kan dock sparas i våra filer för att förhindra bedrägeri, felsöka problem, hjälpa till med eventuella utredningar, genomdriva våra användarvillkor och / eller följa lagkrav.

 

E-post och kommunikation

Om du inte längre vill få korrespondens, e-post eller annan kommunikation från oss kan du välja bort detta genom att:
– Notera dina preferenser när du registrerar ditt konto i applikationen
– Logga in på dina kontoinställningar och uppdatera dina inställningar.
– Kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan

Om du inte längre vill få korrespondens, e-post eller annan kommunikation från tredje part, är du ansvarig för att kontakta tredje part direkt.
Prenumeration

Det finns tre typer av prenumerationer. Avtalsperioden och priset finns i appen som visas av Apple App Store och Google Play Store. Avtalsperioden förlängs automatiskt, om inte annat begärs eller annulleras av användaren (automatisk förnyelse).

Det finns tre olika typer av prenumerationer. Kontraktets eller prenumerationens längd är som visas i Play Store eller Apple App Store.

Ytterligare användarvillkor

 

Uppförandekod

Eftersom det finns kontakt med andra användare är ömsesidig respekt en absolut prioritet. Offentligt användarbeteende, t.ex. i forumet / chatten, kontrolleras och straffas därefter om det bryts. Administratörens beslutsfattande gäller, som övervakar efterlevnaden av respektfullt samarbete i forumet, såsom chattströmmen.

Grundläggande användarvillkor

Appen är ursprungligen gratis att använda. Varje ny användare har rätt till gratis initial användning; detta är begränsat till 40 besparingar i appen, t.ex. 40 poster. Användaren uppmanas sedan att teckna ett abonnemang om han / hon vill fortsätta använda appen. När en prenumeration köps förnyas den automatiskt så länge den inte avbryts av användaren.